Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Nordsjaelland e calificată în grupele Conference League încă din turul play-off-ului! Fosta adversară a FCSB-ului a făcut recital cu Partizan

Conference League Publicat de Daian Cutu pe 24 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/21294402/1/profimedia-0799763487.jpg

Nordsjaelland a câştigat cu un zdrobitor 5-0, manşa tur din play-off-ul Conference League, împotriva sârbilor de la Partizan Belgrad.

Formaţia daneză a trecut de FCSB în faza precedentă, cu scorul de 2-0 la general (0-0 în tur şi 2-0 la retur), însă, surprinzător, cu sârbii misiunea a fost mult mai simplă.

Nordsjaelland se putea impune şi mai clar, dar golul marcat în minutul 90+3 a fost anulat, pe motiv de henţ.

Partizan se aseamănă foarte mult cu FCSB. Cele două echipe au în mare parte acelaşi stil, însă Partizan e cu un nivel mai sus decât FCSB.

Partizan are câţiva jucători buni, cu experienţă, care au jucat câteva sezoane în competiţiile europene.

Va fi o misiune dificilă, cu siguranţă, dar consider că suntem suficient de buni pentru a ne face jocul nostru în cele două manşe. Noi vom face tot posibilul”, a explicat antrenorul danezilor, Johannes Thorup conform presei din Danemarca.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri