Ultima oră
Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%” Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%”
Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină” Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină”
Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el” Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el”
Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi” Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi”
Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi” Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi”
A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA

OFICIAL ǀ Noul antrenor al formaţiei Olympique Marseille a fost numit

Olympique Marseille Publicat pe 23 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38301/21236061/1/marcelino.jpg

Clubul francez Olympique Marseille a oficializat vineri sosirea noului antrenor al formaţiei, tehnicianul spaniol Marcelino.

Marcelino Garcia Toral (57 de ani) este noul antrenor al echipei franceze Olympique Marseille. El l-a înlocuit pe croatul Igor Tudor, care a plecat de la club cu un an înainte de finalul contractului. Durata înţelegerii dintre Marcelino şi Olympique Marseille nu a fos specificată.

Marcelino Garcia Toral a condus până acum numai echipe spaniole: Sporting Gijon, Recreativo Huelva, Racing Santander, Real Zaragoza, FC Sevilla, Villarreal, Valencia şi Athletic Bilbao. În palmaresul său figurează o Cupă a Spaniei cu Valencia (2019) şi o Supercupă a Spaniei cu Athletic Bilbao (2021).

”Vreau să mulţumesc clubului Olympique Marseille pentru încrederea acordată. Discuţiile noastre despre echipă şi proiect m-au încurajat în luarea unei decizii informate şi asumate. Alături de întregul meu personal, suntem convinşi de proiect. Înţeleg responsabilitatea pe care o reprezintă această misiune şi angajamentul nostru va fi total.”, a declarat Marcelino pentru site-ul oficial al grupării franceze.

mail-share icon Email
viewscnt