Ultima oră
Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul” Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul”
Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract
Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”

OFICIAL ǀ Revenire spectaculoasă pentru Vasile Miriuţă în prim-planul fotbalului românesc!

Liga II Publicat pe 18 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21288641/1/miriuta.jpg

Clubul Chindia Târgovişte l-a prezentat vineri pe noul antrenor al echipei, Vasile Miriuţă.

Chindia Târgovişte s-a despărţit vineri de antrenorul Dragoş Militaru, pe cale amiabilă. În aceeaşi zi a fost numit şi noul antrenor principal, Vasile Miriuţă.

”E o provocare şi pentru mine ca să fac tot posibilul şi să promovez cu Chindia. Cunosc cât de cât lotul. Sunt jucători care au jucat anul trecut în Divizia A. Conducerea hotărăşte ce jucători vor mai veni. În zilele viitoare vom vedea dacă avem nevoie de jucători noi. Voi face tot ce depinde de mine ca să câştigăm marţi, cu Buzăul.”, a declarat Vasile Miriuţă la conferinţa de presă în care a fost prezentat ca antrenor principal al echipei.

Ca antrenor, Vasile Miriuţă a mai lucrat la Energie Cottbus U19, Energie Cottbus 2, Ceahlăul Piatra Neamţ, CFR Cluj (de două ori), ETO Gyor, ASA Târgu Mureş, Energie Cottbus, Concordia Chiajna, Dinamo Bucureşti, FC Hermannstadt (de două ori), Kisvarda şi Minaur Baia Mare.

Vasile Miriuţă a antrenat ultima oară la Minaur Baia Mare, echipă cu care a retrogradat în liga a treia, în sezonul trecut.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele