Ultima oră
S-au încheiat negocierile pentru transferul lui Florinel Coman! Detalii de ultimă oră S-au încheiat negocierile pentru transferul lui Florinel Coman! Detalii de ultimă oră
O jucătoare de tenis cu renume şi-a anunţat retragerea din activitate O jucătoare de tenis cu renume şi-a anunţat retragerea din activitate
Nadal, în direct de la 14:00, pe Prima Sport 2! Adversar-surpriză pe zgura de la Roma Nadal, în direct de la 14:00, pe Prima Sport 2! Adversar-surpriză pe zgura de la Roma
Gigi Becali s-a dezlănţuit şi a făcut praf un antrenor din Superliga: „E cumva de talia mea?” Gigi Becali s-a dezlănţuit şi a făcut praf un antrenor din Superliga: „E cumva de talia mea?”
Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi
Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%” Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%”

OUT de la Rapid, până la finalul sezonului! Anunţul făcut de formaţia din Giuleşti

Rapid Publicat pe 27 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21573472/1/fcsb-rapid-bucuresti-play-off-superliga-superbet-20-04-2024-1.jpg

Rapid a anunţat că unul dintre oamenii de bază ai echipei s-a accidentat şi are şanse minime să mai revină în acest sezon.

Giuleştenii se confruntă cu multe probleme de la intrarea în play-off, iar acestea continuă. După înfrângerea cu 3-1 în faţa Farului din etapa trecută, Rapid a dezvăluit că sezonul s-a încheiat, cel mai probabil, pentru Marian Aioani.

Portarul titular al „alb-vişiniilor” a fost înlocuit în repriza a doua repriză a meciului cu „marinarii”, după ce simţit dureri în zona coapsei. Portarul adus în acestă iarnă chiar de la Farul va lipsi cel mai probabil trei săptămâni.

”Accidentarea suferită la coapsă de Marian Aioani în meciul cu Farul îl face indisponibil pe goalkeeperul nostru pentru aproximativ 3 săptămâni.

Astfel, şansele ca portarul nostru să revină pe gazon în acest final de sezon sunt mici.

Recuperare uşoară şi rapidă, Marian!”, este mesajul postat de către cei de la Rapid, pe conturile de social-media.

În lipsa lui Aioani, Virgil Drăghia va apăra poarta echipei bucureştene pentru ultimele 4 meciuri rămase.

  • Rapid nu a reuşit până acum în play-off nici măcar o victorie şi are 5 înfrângeri şi un egal în 6 meciuri
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele