Ultima oră
Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi
Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%” Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%”
Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină” Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină”
Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el” Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el”
Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi” Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi”
Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi” Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi”

Prima decizie luată după incidentele de la partida dintre Udinese şi Milan

Serie A Publicat de Tudor Moisa pe 23 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21469798/1/udinese.jpg

Un suporter care a proferat, sâmbătă seară, insulte rasiste la adresa portarului francez al echipei AC Milan, Mike Maignan, a fost identificat şi interzis pe viaţă pe stadionul din Udine, a anunţat clubul Udinese, citat de AFP.

"În colaborare cu poliţia şi cu ajutorul camerelor de supraveghere de la Bluenergy Stadium, Udinese a identificat primul spectator care s-a comportat într-un mod discriminatoriu faţă de Mike Maignan", a anunţat clubul din prima ligă italiană.

"Acestui individ i s-a interzis pe viaţă să asiste la orice meci al echipei Udinese, iar această sancţiune a intrat în vigoare imediat", continuă textul.

"Credem că sunt necesare măsuri puternice precum aceasta pentru a trimite un mesaj clar: rasismul nu îşi are locul în fotbal sau în societatea noastră", a insistat Udinese.

Portarul naţionalei Franţei şi al lui AC Milan a fost ţinta unor insulte rasiste, sâmbătă seara, la Udine, în timpul unui meci din etapa a 21-a a campionatului italian.

După ce a alertat iniţial arbitrul, el a părăsit terenul în minutul 34, urmat de coechipierii să. După câteva minute, meciul s-a reluat iar AC Milan a câştigat cu 3-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele