Ultima oră
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare

Probleme pentru Arsenal! Gabriel Jesus a fost operat şi va rata debutul de sezon în Premier League

Arsenal Publicat pe 3 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38270/21274045/1/profimedia-0792373268.jpg

Atacantul brazilian Gabriel Jesus va rata startul sezonului de Premier League cu Arsenal, după ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale la genunchi.

"Din păcate, a suferit o mică operaţie în această dimineaţă", a explicat antrenorul Mikel Arteta, după amicalul cu AS Monaco de pe Emirates Stadium.

"A avut o problemă la genunchi şi a trebuit să facă o operaţie pentru a rezolva problema. Nu este grav, dar cred că va fi indisponibil câteva săptămâni", a adăugat antrenorul.

După un început excelent de sezon cu Arsenal anul trecut, Jesus a lipsit timp de trei luni din cauza unei accidentări la genunchiul drept suferite în timpul Cupei Mondiale din Qatar.

Vicecampioana Angliei va înfrunta duminică pe Wembley pe Manchester City în Community Shield, înainte de a începe campania din Premier League împotriva celor de la Nottingham, sâmbătă, pe 12 august.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Arsenal

Ultimele articole Toate articolele