Ultima oră
Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine” Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine”
Kenyanul Eliud Kipchoge spune că a fost victima hărţuirii online după moartea lui Kelvin Kiptum Kenyanul Eliud Kipchoge spune că a fost victima hărţuirii online după moartea lui Kelvin Kiptum
Joselu va primi ceva special, după ce a adus calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor Joselu va primi ceva special, după ce a adus calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor
Primul meci al sezonului din Malaezia a fost anulat după ce mai mulţi jucători au fost victimele unor violenţe Primul meci al sezonului din Malaezia a fost anulat după ce mai mulţi jucători au fost victimele unor violenţe
Debut fabulos al lui Kirill Shevchenko în faţa multiplului campion mondial Magnus Carlsen, la Varşovia Debut fabulos al lui Kirill Shevchenko în faţa multiplului campion mondial Magnus Carlsen, la Varşovia
Tony, despre meciul decisiv cu Petrolul. ”Vrem să câştigăm, dar trebuie să fim echilibraţi” Tony, despre meciul decisiv cu Petrolul. ”Vrem să câştigăm, dar trebuie să fim echilibraţi”

Radu Draguşin a marcat primul gol în Serie A şi i-a impresionat pe jurnaliştii italieni. "E omul meciului!”

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 11 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21380353/1/profimedia-0821170820.jpg

Genoa a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Hellas Verona, în primul meci al etapei a 12-a din Serie A. Românul Radu Drăguşin a marcat unicul gol al partidei.

Antrenorul Andrea Gilardino a început meciul cu Verona, ca de obicei, cu Radu Drăguşin titular, iar fundaşul român a reuşit să înscrie golul victoriei gazdelor, în minutul 43. Drăguşin a urcat în atac la un corner, a primit de la Haps, în careu, şi, complet liber, a înscris din voleu. George Puşcaş a intrat şi el pe teren în minutul 57 şi a fost periculos la poarta oaspeţilor.

Presa italiană a vorbit la superlativ despre fundaşul român, pe care îl consideră omul meciului de vineri seara.

"E omul meciului! Marchează primul său gol în Serie A ca un atacant şi salvează unul cu câteva minute înainte de final, sărbătorind de parcă ar fi marcat o dublă", au notat cei de la PianetaGenoa1893.

Verona a avut o bară, în minutul 73, prin Terracciano, dar până la final nu s-a mai înscris şi Genoa, cu 14 puncte, este pe locul 13 în campionat. Verona e pe poziţia a 18-a, cu 8 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele