Ultima oră
Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%” Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%”
Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină” Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină”
Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el” Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el”
Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi” Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi”
Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi” Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi”
A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA

Se destramă PSG? Starul anunţat oficial de o echipă cu pretenţii din Serie A

PSG Publicat pe 16 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21285939/2/profimedia-0745808788.jpg

Clubul AS Roma a anunţat, miercuri, revenirea lui Leandro Paredes la echipa italiană, jucătorul semnând un contract valabil până în 30 iunie 2025.

"Revenirea la Roma este întotdeauna un lucru special, dar să o fac acum ca jucător al Romei este şi mai special", a declarat Paredes. "Aş dori să le mulţumesc fanilor pentru că m-au primit şi Romei pentru că m-au adus înapoi la clubul unde mi-am lansat cariera în Europa. Anul trecut a fost unul incredibil de fericit pentru mine, cu Cupa Mondială, aşa că acum vreau să continui să gust succesul şi sunt convins că pot face acest lucru cu această echipă”, a adăugat el.

Paredes a jucat în sezonul trecut la Juventus Torino, sub formă de împrumut de la PSG.

Argentinianul a mai evoluat la AS Roma în perioada 2014-2017.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele