Ultima oră
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie

“Te susţinem în continuare. Eşti o persoană minunată”. Simona Halep a pierdut un sponsor

Simona Halep Publicat de Daian Cutu pe 10 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/21223057/1/simona-halep-1.jpg

Automobile Bavaria Group a anunţat, în social media, încheierea parteneriatului cu Simona Halep, menţionând totodată că o susţine în continuare pe sportivă.

“Mulţumim Simona Halep pentru momentele frumoase în care am făcut echipă!

Ne place să o numim echipă şi nu parteneriat pentru că ai demonstrat o dată în plus că esti o persoană minunată atât “în teren”, cât şi în afara acestuia.

Acum, odată cu finalul acestui proiect, te îmbrăţişăm cu drag şi aşteptăm cu nerăbdare viitorul şi posibilele momente memorabile pe care le vom putea clădi împreună.

Suntem încântaţi să te susţinem în continuare, să te aplaudăm şi să îţi fim alături, în toate provocările şi competiţiile viitoare.

Hai, SIMOO!,
este mesajul de pe Instagram a Automobile Bavaria.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele