Ultima oră
VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma
Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia
”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze ”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze
Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari” Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari”
Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano
Simone Tempestini vrea să bată un nou record la Raliul Argeşului Simone Tempestini vrea să bată un nou record la Raliul Argeşului

Schimbare de planuri! Simona Halep nu mai participă la turneul la care a primit wild card

Simona Halep Publicat pe 12 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/21556469/1/simona-halep-miami-open-2024-18-03-2024.jpg

Simona Halep a anunţat, joi seară, că nu va participa la turneul de la Oeiras, din Portugalia, pentru care a primit recent un wild card.

„Schimbare de planuri! Corpul meu îmi spune că are nevoie de mai mult timp pentru a se obişnui cu revenirea la antrenamentele complete. Nu vreau să mă grăbesc cu revenirea mea, aşa că nu voi juca la Oeiras săptămâna viitoare”, a precizat Halep pe Instagram.

Simona Halep, care a revenit recent după ce TAS i-a redus suspendarea de la patru ani la nouă luni, a primit cu câteva zile în urmă wild card pentru turneul de categorie WTA 125 de la Oeiras, din Portugalia, programat în perioada 15-21 aprilie.

Pentru Simona Halep urmează Mutua Madrid Open, în perioada 23 aprilie – 5 mai, turneu la care de asemenea a primit wild card.

De la revenirea după suspendare, Halep a primit wild card şi la Miami Open, turneu WTA 1000. Ea nu a trecut acolo de primul tur, fiind învinsă de Paula Badosa, scor 1-6, 6-4, 6-3.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele