Ultima oră
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”

ULTIMA ORĂ ǀ Vestea uriaşă primită de Ciprian Tătăruşanu de la o publicaţie de casă a Milanului

AC Milan Publicat pe 9 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/21090805/1/profimedia-0767870493.jpg

Ciprian Tătăruşanu are şansa să continue să evolueze în Serie A din sezonul viitor, chiar dacă AC Milan nu îi va prelungi contractul.

Fostul portar al naţionalei României este dorit de Empoli, potrivit site-ului milannews24.it, unde ar urma să devină coleg cu Răzvan Marin.

Condiţia realizării mutării

Empoli ar fi dispusă să îi ofere un contract valabil pe un an goalkeeperului în vârstă de 37 de ani. Totul depinde de ce se va întâmpla cu Guglielmo Vicario (26 de ani) în perioada de transferuri de vară.

Conducerea lui Empoli se aşteaptă să primească mai multe oferte pentru serviciile lui Vicario, în urma prestaţiilor sale din sezonul actual.

Ciprian Tătăruşanu a ajuns la AC Milan în septembrie 2020, când ”diavolii” au plătit pentru român un milion de euro către Olympique Lyon.

De atunci, Tătăruşanu a jucat de 37 de ori pentru Milan şi a ţinut poarta intactă de 12 ori. Sezonul trecut el a câştigat Serie A alături de formaţia de pe San Siro.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele