Ultima oră
Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%” Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%”
Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină” Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină”
Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el” Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el”
Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi” Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi”
Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi” Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi”
A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA

Antonio Conte revine în fotbal! Echipa uriaşă pe care urmează să o preia

AC Milan Publicat de Tudor Moisa pe 30 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/21476449/4/profimedia-0479136650.jpg

Rămas fără echipă după ce s-a despărţit de Tottenham, în urmă cu aproape un an, Antonio Conte este gata să revină în fotbal. Tehnicianul italian s-a înţeles cu AC Milan şi urmează să preia echipa în vară.

Deşi Stefano Pioli mai are contract până în 2025, oficialii de la AC Milan s-au hotărât să facă rocada, nemulţumiţi fiind de rezultatele echipei.

AC Milan se află pe locul al treilea în Serie A, la 10 de puncte în faţa ocupantei poziţiei a patra, Atalanta şi la 7 în spatele lui Juventus, rivala de pe locul al doilea.

Pe lângă faptul că şansele la titlu sunt doar teoretice, Milan a fost eliminată şi din Champions League, terminând pe poziţia a treia o grupă cu PSG, Dortmund şi Newcastle. Italienii urmează să întâlnească formaţia franceză Rennes în şaisprezecimile Europa League.

De-a lungul carierei, Conte le-a antrenat pe Arezzo, Bari, Atalanta, Siena, Juventus, Chelsea, Inter şi Tottenham şi a fost selecţioner la naţionala Italiei.

Tehnicianul are în palmares paru campionate câştigate în Serie A (3 cu Juventus şi 1 cu Inter), o Supercupă a Italiei (cu Juventus), un titlu în Premier League şi un triumf în FA Cup (ambele cu Chelsea).

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele