Ultima oră
Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%” Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%”
Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină” Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină”
Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el” Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el”
Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi” Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi”
Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi” Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi”
A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA

UTA obţine un punct important, dar Mircea Rednic nu e deloc mulţumit. ”Sunt supărat, am jucat cu teamă, multe pase greşite”

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 30 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21541755/1/fc-universitatea-cluj-afc-uta-arad-superliga-superbet-04-02-2024-1.jpg

Universitatea Cluj a remizat pe teren propriu, 0-0, cu UTA Arad, în etapa a doua a play-out-ului Superligii.

În minutul 90+1, de la gazde a fost eliminat Masoero.

Deşi UTA a obţinut un punct pe terenul liderului din play-out, Mircea Rednic s-a declarat nemulţumit de prestaţia elevilor săi, despre care a spus că au jucat cu frică.

”Sunt supărat, am jucat cu teamă, multe pase greşite. Ei s-au bazat pe jocul individual al lui Nistor şi al celor din faţă. E un punct, orice punct contează. Urmează două meciuri acasă, sper să le jucăm cu suporteri. Trebuie să ne concentrăm să luăm cele 3 puncte.

E bine că nu am luat gol, după ce etapa trecută luasem 3. Lui Nistor nu i-am dat şanse să se elibereze, dar mi-aş fi dorit mai mult. Nu am fost periculoşi, nu am contat, nu puteai să speri la mai mult”
, a fost reacţia lui Rednic, la final de meci.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele