Ultima oră
Florentin Petre a ajuns în Liga 3! E aproape de o performanţă importantă Florentin Petre a ajuns în Liga 3! E aproape de o performanţă importantă
Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini” Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini”
VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma
Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia
”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze ”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze
Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari” Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari”

VIDEO ǀ Africa de Sud, pentru a patra oară campioană mondială la rugby. ”Springbooks” au învins la un punct ”Al Blacks”

Rugby Publicat de Daian Cutu pe 29 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/21363777/1/profimedia-0817674648.jpg

Reprezentativa Africii de Sud a câştigat pentru a patra oară Cupa Mondială de Rugby, a doua oară consecutiv. Sud-africanii au mai triumfat în 1995, 2007 şi 2019.

În finala de sâmbătă, Africa de Sud s-a impus cu 12-11 în meciul cu Noua Zeelandă.

Cele două echipe au început în următoarele formule:

Noua Zeelandă: B. Barrett – Jordan, Ioane, J.Barrett, Tele’a, – Mo’unga, Smith – Cane (cap.), Savea, Frizell – S.Barrett, Retallick – Lomax, Taylor, De Groot.

Africa de Sud: Willemse - Arendse, Kriel, De Allende, Kolbe - Pollard, De Klerk - Du Toit, Vermeulen, Kolisi (cap.) - Mostert, Etzebeth - Malherbe, Mbonambi, Kitshoff.

În minutul 34, a primit cartonaş roşu Sam Cane, de la neo-zeelandezi.

Învingătorii au punctat prin Handre Pollard, prin lovituri de pedeapsă în minutele 3, 13, 19 şi 34.

Noua Zeelandă a reuşit un eseu în minutul 58, prin Barrett şi a avut două lovituri de pedeapsă – Richie Mo’unga ’17, ’38.

Finala a fost precedată de un show Mika, dar şi de celebrul haka al neo-zeelandezilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Rugby

Ultimele articole Toate articolele