Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

VIDEO | Asta înseamnă să pui suflet! S-a spart seria nefastă la FC Argeş. Jucătorii, în lacrimi!

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 17 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21098135/2/jucatori-fc-arges.png

FC Argeş a învins pe teren propriu, formaţia Chindia Târgovişte, scor 1-0, în ultimul meci al etapei a patra din play-out-ul Superligii. Pentru piteşteni a fost primul succes în campionat, după aproape 6 luni.

Imediat după fluierul de final, jucătorii şi staff-ul au început o mică sărbătoare pe teren, iar o parte aveau lacrimi în ochi, semn care arată câtă suferinţă a fost în cadrul echipei în această perioadă.

La Piteşti, unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 19, când Calcan a executat o lovitură liberă centrând în careu, iar Grigore Turda a reluat cu o lovitură de cap în poarta lui Căbuz.

FC Argeş se află la prima victorie şi la primul gol marcat în play-out. Piteştenii au 17 puncte şi sunt pe locul 9, penultimul. Chindia, cu 19 puncte, ocupă locul 7.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele