Ultima oră
Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi
Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%” Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%”
Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină” Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină”
Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el” Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el”
Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi” Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi”
Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi” Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi”

VIDEO | ”Au făcut totul perfect”. Succes fără drept de apel obţinut de Bernd Storck

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 4 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21512995/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-fc-voluntari-superliga-superbet-04-03-2024-1.jpg

Sepsi Sfântu Gheorghe a câştigat clar pe teren propriu, 4-0, cu FC Voluntari, într-un meci din etapa a 29-a, penultima a sezonului regulat al Superligii.

Golurile au fost marcate de Ştefănescu ’11 (penalty), ’61, Varga ’52 şi Matei ’58.

Antrenorul covăsnenilor, Bernd Storck consideră că acesta succes a fost fără drept de apel şi era vital pentru a ajuta echipa să ajungă în play-off.

”Am câştigat la o diferenţă de patru goluri. Trebuia să câştigăm şi am făcut-o. Am făcut o repriză secundă mai bună. Toţi jucătorii au fost foarte buni. Au făcut totul perfect. Totul e de partea noastră pentru meciul cu Petrolul Ploieşti.

Trebuie să facem tot ce putem şi vom vedea unde vom fi. Trebuie să ne pregătim acum. Totul e posibil în fotbal. Vom vedea ce se va întâmpla. Şi Petrolul Ploieşti vrea să câştige, deci nimic nu e sigur. Va fi un meci deschis”
, a spus Storck, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele