Ultima oră
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”

VIDEO | Bogdan Vintilă produce bucurie la Piteşti. ”Suntem mai încrezători, am văzut că se poate”

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 19 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21130094/1/fc-arges-petrolul-ploiesti-play-out-superliga-superbet-19-05-2023.jpg

FC Argeş a învins vineri, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia Petrolul Ploieşti, într-un meci din ultima etapă a play-out-ului din Superligă. FC Argeş va juca barajul pentru menţinerea în Superligă.

Formaţia din Trivale a reuşit sub bagheta lui Toni Petrea salvarea de la retrogradarea directă şi va juca baraj de menţinere cu Oţelul Galaţi sau Dinamo.

”Nu am ştiut nimic până la final, am fost conectat doar la meciul nostru. Trăim periculos de când am venit eu aici, cel puţin. Mă bucur că am reuşit să mai avem o şansă să rămânem în Liga 1. Încă nu am rezolvat nimic. Ca antrenor ai aceleaşi trăiri, indiferent de echipă.

Suntem mai încrezători, am văzut că se poate şi că atunci când ai atitudinea din seara asta poţi câştiga. Mâine avem antrenament. Duminică au liber jucătorii şi de luni ne apucăm de treabă”
, a explicat Vintilă, la finele partidei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele