Ultima oră
Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine” Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine”
Kenyanul Eliud Kipchoge spune că a fost victima hărţuirii online după moartea lui Kelvin Kiptum Kenyanul Eliud Kipchoge spune că a fost victima hărţuirii online după moartea lui Kelvin Kiptum
Joselu va primi ceva special, după ce a adus calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor Joselu va primi ceva special, după ce a adus calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor
Primul meci al sezonului din Malaezia a fost anulat după ce mai mulţi jucători au fost victimele unor violenţe Primul meci al sezonului din Malaezia a fost anulat după ce mai mulţi jucători au fost victimele unor violenţe
Debut fabulos al lui Kirill Shevchenko în faţa multiplului campion mondial Magnus Carlsen, la Varşovia Debut fabulos al lui Kirill Shevchenko în faţa multiplului campion mondial Magnus Carlsen, la Varşovia
Tony, despre meciul decisiv cu Petrolul. ”Vrem să câştigăm, dar trebuie să fim echilibraţi” Tony, despre meciul decisiv cu Petrolul. ”Vrem să câştigăm, dar trebuie să fim echilibraţi”

VIDEO | Casper Ruud şi-a luat revanşa în faţa lui Stefanos Tsitsipas şi a câştigat titlul la Barcelona

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 21 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21566156/2/profimedia-0866742844.jpg

Casper Ruud a reuşit să îşi ia revanşa în mod convingător duminică, la Barcelona Open Banc Sabadell, unde l-a învins în finală pe Stefanos Tsitsipas, scor 7-5, 6-3.

În urmă cu o săptămână, la Monte-Carlo, Tsitsipas câştiga finala cu Ruud, scor 6-1, 6-4.

Pentru Ruud este al 11-lea trofeu din carieră, primul din 2024.

"Sincer, a meritat aşteptarea", a declarat Ruud, care a participat la şapte finale anterioare peste nivelul ATP 250 fără să câştige vreun trofeu.

"Multe dintre finalele pe care le-am pierdut au fost dificile, un pic dezamăgitoare, desigur. De fiecare dată când ajungi într-o finală, este totuşi o săptămână bună, aşa că nu poţi fi prea dur cu tine însuţi, dar aceasta a fost o finală care a aşteptat mult timp. Sunt super bucuros să o fac aici, la Barcelona, în faţa unui stadion plin şi pe Rafa Nadal Court.

Este special pentru mine, pentru că l-am admirat toată copilăria, am venit eu însumi aici când eram un băiat de 13 ani pentru a-i vedea pe el şi pe ceilalţi jucând aici. Este un sentiment extraordinar".

https://viewscnt.1616.ro/c.gif

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele