Ultima oră
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”
Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept” Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept”
Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună” Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună”
Torţa olimpică, întâmpinată miercuri la Marsilia cu fast şi în condiţii stricte de securitate Torţa olimpică, întâmpinată miercuri la Marsilia cu fast şi în condiţii stricte de securitate
Nu e Mircea Lucescu! Dan Şucu pregăteşte bomba momentului pe banca Rapidului! Antrenorul legendar care ar putea ajunge în Giuleşti Nu e Mircea Lucescu! Dan Şucu pregăteşte bomba momentului pe banca Rapidului! Antrenorul legendar care ar putea ajunge în Giuleşti

VIDEO | Chindia a revenit în sfârşit acasă! Inaugurarea noului stadion vine într-un moment crucial

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 19 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/21129972/1/chindia.png

Inaugurarea noii arene din Târgovişte a avut în sfârşit loc. Fanii eu epuizat rapid tichetele puse la bătaie pentru partida cu FC Voluntari, crucială pentru evitarea retrogradării.

Chindia Târgovişte (locul 14, 22 de puncte) este obligată să îşi câştige meciul cu FC Voluntari pentru a fi sigură măcar că nu va retrograda direct în Liga a 2-a şi că îşi va menţine locul de baraj unde o va întâlni fie pe Dinamo Bucureşti, fie pe Oţelul Galaţi.

FC Argeş (locul 15, 21 de puncte) este condamnată să o învingă pe Petrolul Ploieşti pentru a spera la rămânerea în Superligă doar în eventualitatea în care Chindia nu învinge FC Voluntari.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt