Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

VIDEO | Chindia Târgovişte - FC Argeş 1-1. Echipa antrenată de Toni Petrea a dominat partida, dar trebuie să se mulţumească doar cu un punct

FC Argeș Publicat pe 23 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20987084/1/chindia-targoviste-fc-arges-grupa-d-cupa-romaniei-09-11-2022.jpg

Chindia Târgovişte a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei FC Argeş, în etapa a XXII-a a Superligii. 

Chindia Târgovişte - FC Argeş 1-1 (Neguţ C. 43' / Garita A. 55')

Echipele de start:

  • Chindia Târgovişte: Căbuz – Căpuşă, Celea, Orozco, C. Dinu – Dulca, Akhmatov – A. Şerban, Popadiuc, Neguţ – D. Popa
  • Rezerve: D. Moldovan – A. Ioniţă, Atanase, Dumitraşcu, Mihaiu, Perianu, Boldor, Cooper, Corinus
  •  
  • FC Argeş: Straton – Tofan, Zebic, Brendon, Bassong –  Mimito Biai, Njike – G. Creţu, Târcoveanu, Bertrand – Garita
  • Rezerve: Micle – Boubacar Hanne, Calcan, Rizzi, M. Constantin, Pârvu, Jakolis, Mezza Colli, Dobrosavlevici

Min. 90+3: Final de partidă!

Min. 66: FC Argeş putea trece în avantaj! Piteştenii execută bine un corner şi mingea ajunge la Njike, care se afla într-o poziţie ideală de a marca, dar Căbuz are o paradă senzaţională şi menţine echilibrul pe tabelă.

Min. 55: GOOOL marcat de FC Argeş! Greşeală imensă în apărarea târgoviştenilor, Căbuz degajează în Garita care profită şi înscrie cu poarta goală.

Min. 48: Dublă ocazie pentru Chindia Târgovişte! Popadiuc îl testează pe Straton cu un şut de la marginea careului, iar portarul respinge la Şerban, care ratează încă o dată.

Min. 46: A început a doua parte!

Min. 45+3: Final de primă repriză!

Min. 43: GOOOL marcat de Chindia Târgovişte! Neguţ a fost servit excelent de Daniel Popa şi a deschis scorul cu un şut la colţul lung, în faţa lui FC Argeş.

Min. 32: O nouă ocazie pentru trupa lui Toni Petrea. Akmatov recuperează balonul şi îi trimite lui Şerban, care trege puţin peste poartă.

Min. 22: Şansă mare de a deschide scorul pentru Chindia Târgovişte! Piteştenii greşesc la centrarea lui Neguţ şi balonul ajunge la Căpuşă, dar şutul său este rspins în lateral de Straton.

Min. 17: Cartonaş galben văzut de Orozco.

Min. 9: Ocazie bună pentru târgovişteni, Căpuşă a fost găsit excelent în partea dreaptă şi centrează pentru Daniel Popa, a cărui lovitură de cap trece pe lângă poartă.

Min. 3: Marco Dulca vede primul cartonaş galben al partidei.

Min. 1: A început partida!

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Cele două echipe încep oficial anul 2023 după ce au terminat slab 2022. Chindia Târgovişte a înregistrat 3 eşecuri consecutive în ultimele meciuri pe care le-a jucat în Superligă, precedate de alte două egaluri. Într-o situaţie relativ asemănătoare se află FC Argeş, cu 3 remize şi două înfrângeri în ultimele 5 partide din întrecerea internă.

Per total, FC Argeş se clasează pe locul 11 cu 23 de puncte câştigate (golaveraj 17-30). Chindia ocupă următoarea poziţie în ierarhia Superligii, la două ”lungimi” distanţă de piteşteni (22-30). Nici argeşenii şi nici târgoviştenii nu sunt liniştiţi deloc, chiar dacă poziţionarea în clasament nu este una catastrofală. UTA, ocupanta penultimului loc (15 din 16, poziţie retrogradabilă direct), a adunat 19 puncte.

În turul sezonului regular, FC Argeş a învins, la Piteşti, cu 2-1, Chindia Târgovişte. Cele două echipe s-au întâlnit în acest sezon şi în grupele Cupei României, unde au înregistrat o remiză (1-1).

Programul etapei a 22-a din Superligă, prima din anul 2023:

Vineri, 20 ianuarie

  • ”U” Cluj – FC Voluntari, de la 16:30, la Prima Sport 2;
  • Rapid Bucureşti – Sepsi Sfântu Gheorghe, de la 20:00, la Prima Sport 1;

Sâmbătă, 21 ianuarie

  • CS Mioveni – Petrolul Ploieşti, de la 17:00, la Prima Sport 2;
  • FC Botoşani - Universitatea Craiova, de la 20:00, la Prima Sport 1;

Duminică, 22 ianuarie

  • FC ”U” Craiova – UTA, de la 15:30, la Prima Sport 2;
  • FC Hermannstadt – FCSB, de la 20:45, la Prima Sport 1;

Luni, 23 ianuarie

  • Chindia Târgovişte - FC Argeş, de la 17:00, la Prima Sport 2;
  • Farul Constanţa – CFR Cluj, de la 20:00, la Prima Sport 1.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele