Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor
Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia
A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă
”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga ”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga
Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge
Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală" Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală"

VIDEO EXCLUSIV ǀ Concluzia lui Vasile Miriuţă după finala Champions League: ”A câştigat echipa care a jucat mai slab!”

Champions League Publicat pe 11 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21223424/2/screenshot-225.png

Vasile Miriuţă, fost antrenor la gruparea CFR Cluj, consideră că învingătoarea Manchester City a jucat mai slab decât pierzătoarea Inter Milano în finala Champions League.

Analistul emisiunii Studio UEFA Champions League i-a lăudat pe italieni pentru buna organizare, agresivitate şi presingul făcut în jumătatea adversă, care i-a forţat pe ”cetăţeni” să joace de multe ori în spate.

Realizările Interului într-o finală pierdută

”Nu sunt dezamăgit! În seara asta (n.r.- sâmbătă) a câştigat echipa care a jucat mai slab. Ăsta e adevărul! Pentru că Inter a fost foarte bine organizată, a avut agresivitate, nu i-a lăsat să joace, a făcut presing în jumătatea adversă. De multe ori i-au forţat să joace în spate.

Într-adevăr, a venit acea ocazie sau fază în care apărarea celor de la Inter a greşit. A greşit şi Bastoni, acolo nu trebuia să iasă, trebuia să stea în 16 metri. Acea pasă, senzaţională finalizare a lui Rodri.

Cum au spus şi colegii mei de platou, au fost acele mari ocazii care la un meci ca acesta nu ai voie (n.r.- să le ratezi). Ai jumătate de ocazie, trebuie să dai gol contra unei echipe ca Manchester City!”, a comentat Vasile Miriuţă în exclusivitate pentru Prima Sport 1.

Manchester City a câştigat, sâmbătă seară, pentru prima dată principala competiţie intercluburi europeană, Liga Campionilor, învingând Inter Milano, scor 1-0, în finala disputată la Istanbul.

Pentru City sezonul 2022/2023 este unul istoric, în care a reuşit tripla: campionatul Angliei, Cupa Angliei şi Liga Campionilor.

Tehnicianul Pep Guardiola a reuşit tripla campionat, Cupă, Liga Campionilor şi la Barcelona în 2009.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri