Ultima oră
CCA a anunţat brigada pentru primul meci al etapei a noua din play-off, Sepsi – Rapid CCA a anunţat brigada pentru primul meci al etapei a noua din play-off, Sepsi – Rapid
”În funcţie de ce transferuri se vor face”. Viitor incert pentru un fundaş de la FCSB ”În funcţie de ce transferuri se vor face”. Viitor incert pentru un fundaş de la FCSB
Florentin Petre a ajuns în Liga 3! E aproape de o performanţă importantă Florentin Petre a ajuns în Liga 3! E aproape de o performanţă importantă
Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini” Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini”
VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma
Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia

VIDEO EXCLUSIV | Florin Răducioiu ştie motivul formei slabe a lui Chelsea. ”Nu am înţeles decizia patronilor de a-l schimba pe Tuchel”

Chelsea Publicat de Ovidiu Neacşu pe 18 feb 2023
mail-share icon Email

Chelsea continuă să piardă puncte, după înfrângerea 1-0 de acasă cu Southampton, iar Florin Răduciou consdieră că principala problemă a clubului londonez este chiar antrenorul, Graham Potter.

Analistul Prima Sport nu e surprins de rezultatele slabe înregistrate de ”albaştrii” sub comanda lui Potter, fiind unul dintre cei care nu au înţeles demiterea lui Tuchel.

”Eu nu am înţeles decizia patronilor de a-l schimba pe Tuchel, nu am înţeles acest pariu care era pierdut din start. Ne-am dat seama după câteva etape că nu este profilul de antrenor de care avea nevoie Chelsea. E nevoie de timp să creezi o echipă, să creezi nişte automatisme, o demonstrează şi PSG, care au atâtea stele. 

Din păcate timpul este inamicul acestui antrenor, mie nu mi-a plăcut niciodată, deşi are un nume magic, Potter, face minuni, dar iată că nu face.”, a spus Florin Răducioi, în emisiunea Fotbal Show.

VIDEO | Chelsea - Southampton 0-1. Londonezii continuă forma slabă 

Southampton a câştigat în deplasarea de la Chelsea, scor 1-0, graţie reuşitei din lovitură liberă a lui Ward-Prowse. 

Londonezii nu au arătat un joc grozav în faţa ultimei clasate din Premier League şi rămân pe locul 10.

mail-share icon Email
viewscnt

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele