Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor
Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia
A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă
”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga ”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga
Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge
Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală" Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală"

VIDEO EXCLUSIV ǀ Lucian Goian o dă ca exemplu pe Sepsi pentru cluburile din Superligă: ”Nu am văzut niciun scandal acolo!”

Sepsi OSK Publicat pe 17 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21287541/2/screenshot-267.png

Lucian Goian a avut numai cuvinte de laudă la adresa formaţiei Sepsi Sfântu Gheorghe, după ce covăsnenii au reuşit să se califice pentru prima dată în istoria lor în play-off-ul unei competiţii europene.

Analistul Prima Sport a scos în evidenţă că Sepsi este un club atipic pentru fotbalul românesc, în care există o organizare foarte bună şi investiţii.

Lucian Goian a pus punctul pe i

Fostul fundaş central a remarcat că trupa covăsneană, pe care o consideră un model pentru mai multe echipe din Superligă, este o formaţie la care nu există scandaluri.

”O calificare istorică, dar meritată! Sepsi culege ce a semănat şi a semănat foarte bine. Este un club la care s-a investit foarte mult, indiferent de unde vine finanţarea.

Un club foarte bine organizat din punct de vedere administrativ, nu am văzut niciun scandal acolo. Au luat un antrenor român cu foarte multă experienţă, Liviu Ciobotariu, jucători buni. Asta ar trebui să facă mai multe cluburi din Liga 1!”, a evidenţiat Lucian Goian în cadrul emisiunii Fotbal Show de la Prima Sport 1.

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat, joi, în play-off-ul Conference League, învingând în deplasare echipa din Kazahstan Aktobe, scor 1-0, în manşa secundă a turului trei preliminar. În meciul tur, scorul a fost 1-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele