Ultima oră
Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală" Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală"
”Aş merge pe o victorie chinuită”. Claudiu Keşeru, pronostic interesant la Real Madrid - Bayern Munchen | VIDEO EXCLUSIV ”Aş merge pe o victorie chinuită”. Claudiu Keşeru, pronostic interesant la Real Madrid - Bayern Munchen | VIDEO EXCLUSIV
Ionuţ Rada, dezamăgit de deznodământul primei semifinale din Liga Campionilor. ”Îmi doream PSG” | VIDEO EXCLUSIV Ionuţ Rada, dezamăgit de deznodământul primei semifinale din Liga Campionilor. ”Îmi doream PSG” | VIDEO EXCLUSIV
Rapid a anunţat numele noului director sportiv. ”Cred că acest început de drum este unul destul de optimist” Rapid a anunţat numele noului director sportiv. ”Cred că acest început de drum este unul destul de optimist”

VIDEO EXCLUSIV ǀ Scenariul surprinzător în privinţa plecărilor din vară de la Real Madrid

Real Madrid Publicat pe 20 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21321472/1/profimedia-0782070781.jpg

Cătălin Berindean, analist al televiziunii Prima Sport, o oferit o ipoteză surprinzătoare cu privire la plecările din această vară de la Real Madrid.

Berindean a spus că plecările unor fotbalişti precum Karim Benzema şi Marco Asensio i-au făcut bine antrenorului Carlo Ancelotti, deoarece tehnicanul italian este cunoscut ca un antrenor care preferă să lucreze cu jucători mai docili.

Ipoteza lui Cătălin Berindean

”Eu cred că plecările din această vară i-au făcut bine lui Ancelotti pentru că este cunoscut ca un antrenor caruia îi place să lucreze cu jucători ascultători, nu cu vedete.

E un lucru bun pentru suporterii Realului. Există această problemă a jucătorilor pe care nu poate conta Real: Carvajal, Courtois, Vinicius Jr. Eu cred că Jude Bellingham ştie bine Bundesliga şi îi cunoaşte bine pe băieţii de la Union Berlin.”, a declarat Cătălin Berindean.

Real Madrid - Union Berlin, debutul ”galacticilor” în noul sezon din Champions League, se vede la Prima Sport 1, astăzi, de la ora 19:45, online pe platforma www.primaplay.ro şi în regim live video & text pe site-ul www.primasport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele