Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor
Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia
A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă
”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga ”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga
Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge
Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală" Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală"

VIDEO EXCLUSIV ǀ Viorel Moldovan vorbeşte la superlativ despre Radu Drăguşin: ”E 10 clase peste Gvardiol!”

Stranieri Publicat pe 8 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21340617/2/profimedia-0811984290.jpg

Radu Drăguşin impresionează din ce în ce mai mult în Serie A la Genoa, iar laudele la adresa sa continuă să apară în conformitate cu evoluţiile sale.

Viorel Moldovan, analist al emisiunii Fotbal Show, a afirmat la adresa internaţionalului român că este cu 10 clase peste starul lui Manchester City, Josko Gvardiol.

Discurs la superlativ despre Radu Drăguşin

”Drăguşin e 10 clase peste Gvardiol în momentul de faţă! Eu aşa văd. Îl foloseşte şi fundaş stânga (n.r.- pe Gvardiol). Cu ce e mai bun Gvardiol decât Drăguşin? Atât! (n.r.- că e dintr-o piaţă croată mult mai puternică decât cea românească).

A ajuns să fie element principal la Genoa şi să ţină apărarea în spate!”, a subliniat Viorel Moldovan în exclusivitate pentru Prima Sport 1.

Mult mai moderat în declaraţii s-a arătat un alt fost mare atacant al României, Florin Răducioiu. Specialistul Prima Sport vede potenţial în Radu Drăguşin pentru a juca în Premier League, însă pe un termen mediu cuprins între un interval de un an – doi ani.

”E un jucător important pentru viitorul naţionalei României. E datoria noastră să îl încurajăm şi, de ce nu, să îl vedem să joace în Premier League. Nu e simplu, e cu totul altceva.  

Are nişte calităţi interesante. Eu încă nu cred că e momentul să joace în Premier League. Dar poate într-un an, doi, cu experienţa din Italia, cu ce acumulează de la echipa naţională, e genul de jucător care poate face faţă în Premier League.”, a completat Florin Răducioiu.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele