Ultima oră
Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano
Simone Tempestini vrea să bată un nou record la Raliul Argeşului Simone Tempestini vrea să bată un nou record la Raliul Argeşului
Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine” Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine”
Kenyanul Eliud Kipchoge spune că a fost victima hărţuirii online după moartea lui Kelvin Kiptum Kenyanul Eliud Kipchoge spune că a fost victima hărţuirii online după moartea lui Kelvin Kiptum
Joselu va primi ceva special, după ce a adus calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor Joselu va primi ceva special, după ce a adus calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor
Primul meci al sezonului din Malaezia a fost anulat după ce mai mulţi jucători au fost victimele unor violenţe Primul meci al sezonului din Malaezia a fost anulat după ce mai mulţi jucători au fost victimele unor violenţe

VIDEO ǀ Juventus Torino – Atalanta, 3-3, primul meci după depunctarea ”Bătrânei Doamne”

Juventus Publicat pe 23 ian 2023
mail-share icon Email

Juventus Torino a terminat la egalitate, pe teren propriu, cu formaţia Atalanta Bergamo, scor 3-3, într-un meci din Serie A cu răsturnări de situaţie, transmis în direct de către Prima Sport 3.

În primul meci jucat de Juventus după anunţarea penalizării de 15 puncte, nigerianul Lookman a deschis scorul în minutul 4 pentru oaspeţii de la Atalanta. Angel Di Maria a egalat din penalty în minutul 25, iar polonezul Milik i-a adus în avantaj pe piemontezi, cu un gol marcat în minutul 34. Joakim Maehle a egalat pentru oaspeţi imediat după pauză, iar Lookman a pus pe tabelă scorul de 3-2 pentru Atalanta, în minutul 53. Însă Juve a egalat în minutul 65, când Danilo a trimis balonul în poartă, stabilind scorul final.

Juventus are 23 de puncte şi se află pe locul 9 în clasamentul campionatului Italiei, iar Atalanta, cu 35 de puncte, a urcat pe 5.


Ştirea iniţială:

Juventus – Atalanta, meci contând pentru etapa a 19-a din Serie A, va fi transmis în direct de către Prima Sport 3, duminică, începând cu ora 21:45. Duelul de foc din campionatul Italiei poate fi urmărit online prin intermediul platformei www.PrimaPlay.ro.

Meciul are o miză extrem de importantă pentru ambele echipe angrenate în lupta pentru un loc de Liga Campionilor. Juventus se clasează pe locul 3, cu 37 de puncte câştigate (27-12 golaveraj), în timp ce Atalanta ocupă poziţia a 6-a, aflată însă la doar 3 ”lungimi” distanţă de torinezi (34-20).

”Bătrâna Doamnă” trebuie să îşi revină după eşecul umilitor suferit pe terenul liderei Napoli în runda precedentă, scor 5-1. Mai usturător pentru torinezi este că înfrângerea de proporţii s-a produs după 8 victorii consecutive în Serie A fără gol primit.

Atalanta are o situaţie destul de diferită de a adversarei din Torino. Gruparea din Bergamo şi-a câştigat ultimele două meciuri din Serie A (8-2 acasă cu Salernitana şi 1-2 în deplasare la Bologna) după un egal (2-2 în deplasare la Spezia) şi trei înfrângeri consecutive (2-3 acasă cu Inter, 2-1 în deplasare cu Lecce şi 1-2 acasă cu Napoli).

În ultimele 10 meciuri din Serie A dintre cele două echipe 6 partide s-au terminat la egalitate, iar câte două au fost câştigate fie de Juventus, fie de Atalanta.

Programul transmisiunilor Prima Sport din Serie A, etapa a 19-a:

Sâmbătă, 21 ianuarie

  • Verona – Lecce, de la 16:00, în direct la Prima Sport 4;
  • Salernitana – Napoli, de la 19:00, în direct la Prima Sport 2;
  • Fiorentina –Torino, de la 21:45, în direct la Prima Sport 2;

Duminică, 22 ianuarie

  • Sampdoria – Udinese, de la 13:30, în direct la Prima Sport 2;
  • Monza – Sassuolo, de la 16:00, transmis de Prima Sport PPV3;
  • Spezia – Roma, de la 19:00, transmis de Prima Sport PPV2;
  • Juventus – Atalanta, de la 21:45, în direct la Prima Sport 3;

Luni, 23 ianuarie

  • Bologna – Cremonese, de la 19:00, în direct la Prima Sport 2;
  • Inter Milano – Empoli, de la 21:45, în direct la Prima Sport 3;

Marţi, 24 ianuarie

  • Lazio – AC Milan, de la 21:45, în direct la Prima Sport 1.
mail-share icon Email
viewscnt

Juventus

Ultimele articole Toate articolele