Ultima oră
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”
Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept” Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept”
Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună” Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună”
Torţa olimpică, întâmpinată miercuri la Marsilia cu fast şi în condiţii stricte de securitate Torţa olimpică, întâmpinată miercuri la Marsilia cu fast şi în condiţii stricte de securitate
Nu e Mircea Lucescu! Dan Şucu pregăteşte bomba momentului pe banca Rapidului! Antrenorul legendar care ar putea ajunge în Giuleşti Nu e Mircea Lucescu! Dan Şucu pregăteşte bomba momentului pe banca Rapidului! Antrenorul legendar care ar putea ajunge în Giuleşti
Dan Petrescu începe pregătirile pentru titlu! Prima bombă pe care „Bursucul” o are în plan Dan Petrescu începe pregătirile pentru titlu! Prima bombă pe care „Bursucul” o are în plan

VIDEO | Paris Basketball a câştigat BKT EuroCup, competiţie în care UBT Cluj a ajuns până în sferturi

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 13 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21557464/1/paris.jpg

Paris Basketball a câştigat, vineri seară, trofeul BKT EuroCup, a doua competiţie valorică a continentului, în care campioana României, U Banca Transilvania, a ajuns în premieră până în faza sferturilor de finală.

Finala a fost o ”afacere” franceză, între Paris Basketball şi JL Bourg. Echipa din capitala Franţei s-a impus în două partide din trei programate, în prima cu 77-64, iar în a doua, vineri seară, cu 89-81, în deplasare. TJ Shorts, de la Paris Basketball, a fost ales MVP-ul finalei.

Finalista JL Bourg a fost singura formaţie care a învins U BT Cluj în ambele meciuri din grupa B.

Echipa antrenată de Mihai Silvăşan a ajuns până în sferturi, fază în care a cedat în faţa London Lions, în manşă unică, cu 91-79.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele