Ultima oră
”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze ”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze
Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari” Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari”
Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano
Simone Tempestini vrea să bată un nou record la Raliul Argeşului Simone Tempestini vrea să bată un nou record la Raliul Argeşului
Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine” Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine”
Kenyanul Eliud Kipchoge spune că a fost victima hărţuirii online după moartea lui Kelvin Kiptum Kenyanul Eliud Kipchoge spune că a fost victima hărţuirii online după moartea lui Kelvin Kiptum

VIDEO | Sepsi - Universitatea Craiova 1-3. Oltenii îşi iau avânt în lupta pentru locul secund

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 21 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21565622/2/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-universitatea-craiova-superliga-superbet-play-off-21-04-2024.jpg

Universitatea Craiova a câştigat în deplasare, scor 3-1, contra celor de la Sepsi OSK, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Superligii.

La debutul lui Costel Gâlcă pe banca oltenilor, Craiova a dominat prima repriză de la Sf. Gheorghe. Maldonado a deschis scorul pentru oaspeţi, cu un voleu din careu, în minutul 11. Gazdele au cerut un penalti în minutul 16, pentru henţ la Maldonado, dar arbitrul Marian Barbu nu a acordat nimic, iar Craiova a replicat prin golul lui Andrei Ivan, din minutul 26.

În minutul 39, Badelj a fost lovit în mână de balon, în careu, şi, după verificarea VAR, arbitrul Barbu a dat penalti pentru gazde, penalti transformat de Marius Ştefănescu.

Acesta a fost şi scorul primei reprize, 2-1 pentru Universitatea Craiova. În repriza a doua oaspeţii au mai redus din turaţie, dar au mai înscris un gol, în minutul 69, prin Lyes Houri, şi au închis meciul deşi Safranko a avut ocazia să reducă din diferenţă în minutul 86.

S-a terminat 3-1 pentru Universitatea, care este pe locul al doilea în clasament, cu 34 de puncte, în timp ce Sepsi se află pe locul 6, cu 27 de puncte.

VIDEO | Sepsi - Universitatea Craiova 1-3 (Ştefănescu 39-penalty / Maldonado 11, Ivan 26, Houri 68), în direct la Prima Sport 1! Echipele de start:

  • Sepsi: Niczuly - Oroian, D. Ciobotariu, Kecskes, Fl . Ştefan - Alimi - K. Varga, Ştefănescu, Kallaku, Dumitrescu - Debeljuh
  • Universitatea Craiova: L. Popescu - Vlădoiu, Maldonado, Badelj, Bancu - Al. Creţu, Anzor - Baiaram, Houri, Ivan - Markovic

Minutul 90+5: Final de meci! Universitatea Craiova se impune cu 3-1.

Minutul 85: Koljic scapă iar 1 la 1 cu Niczuly, dar portarul salvează şi deaceastă dată.

Minutul 75: Cîmpanu primeşte uşor în lateralul careului, dar reia cu poarta goală pe lângă.

Minutul 73: Koljic rămâne singur cu Niczuly, dar trage în portarul lui Sepsi.

Minutul 68: GOL Universitatea Craiova! Houri reia din interiorul careului.

Minutul 45+5: Pauză! Universitatea Craiova conduce cu 2-1.

Minutul 45+2: Ivan scoate la Bancu, care reia cu pământul din 15 metri. Niczuly salvează în corner.

Minutul 39: GOL Sepsi! VAR intervine la un henţ petrecut în careu. Centralul verifică la monitor şi dictează penalty, după ce i-a acordat galben lui Ştefănescu pentru proteste. Acelaşi Ştefănescu transformă de la 11 metri.

Minutul 26: GOL Universitatea Craiova! Maldonado îl lansează pe Vlădoiu în flanc. Mingea este scoasă la Ivan, care reia din câţiva metri.

Minutul 19: Creţu reia cu capul o centrare venită din lovitură liberă. Niczuly prinde.

Minutul 11: GOL Universitatea Craiova! Ivan deviază cu pământul la un corner, iar Maldonado reia din careu.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------------

Lupta pentru cupele europene este spectaculoasă în acest sezon, dar ea ar putea deveni cu adevărat dramatică. Dacă covăsnenii vor învinge astăzi, atunci diferenţa între locul secund şi poziţia a şasea ar fi de doar trei puncte!

Înaintea ultimului meci din turul play-off-ului, Universitatea Craiova se află pe locul al treilea, cu 31 de puncte, în vreme ce Sepsi este clasată pe poziţia a şasea, cu 27 de puncte.

În sezonul regular, oltenii s-au impus în ambele meciuri, cu 2-1 la Craiova şi 1-3 la Sfântu Gheorghe.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele