Ultima oră
Florentin Petre a ajuns în Liga 3! E aproape de o performanţă importantă Florentin Petre a ajuns în Liga 3! E aproape de o performanţă importantă
Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini” Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini”
VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma
Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia
”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze ”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze
Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari” Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari”

VIDEO | Toma Niga, fostul portar de la FCSB, a revenit în Superliga! A intrat pe teren din postura de rezervă

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 27 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21506339/1/niga.png

FCU Craiova întâlneşte Poli Iaşi, astăzi, de la 16:15. Meciul care deschide etapa cu numărul 28 va fi în direct la Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

Oltenii au deschis scorul prin Ibrahim, după o fază de senzaţie creată de Chiţu. A fost faza la care s-a accidentat portarul celor de la Poli Iaşi, Ailenei. Tehnicianul Leo Grozavu a fost nevoit să schimbe.

Pe teren a intrat Toma Niga, ce a aparţinut mai mulţi ani de FCSB.

Este abia a treia apariţie a portarului de 26 de ani în prima ligă, precedentele fiind bifate în tricoul celor de la Hermannstadt.

Născut la data de 15 august 1997 în judeţul Suceava, Toma Niga a apărat de aproape 70 de ori în liga secundă şi în două meciuri din primul eşalon. Printre cluburile la care a fost legitimat se numără FCSB, FC Hermannstadt şi Academica Clinceni.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele