Ultima oră
“Arne Slot, la la la la la”. Jurgen Klopp a cântat pentru a-l face să se simtă binevenit pe succesorul său la Liverpool “Arne Slot, la la la la la”. Jurgen Klopp a cântat pentru a-l face să se simtă binevenit pe succesorul său la Liverpool
VIDEO | Rapid - FCSB 2-0. Titularii giuleştenilor trec de rezervele campioanei VIDEO | Rapid - FCSB 2-0. Titularii giuleştenilor trec de rezervele campioanei
Villarreal, remontada fabuloasă cu Real Madrid! Sorloth a marcat de 4 ori în poarta ”galacticilor” Villarreal, remontada fabuloasă cu Real Madrid! Sorloth a marcat de 4 ori în poarta ”galacticilor”
Răzvan Lucescu e campion în Grecia! PAOK obţine dramatic titlul în ultima etapă Răzvan Lucescu e campion în Grecia! PAOK obţine dramatic titlul în ultima etapă
Englezii au dat verdictul după un nou meci integralist pentru Drăguşin: ”Este primul jucător din acest an care a avut inteligenţa necesară să facă asta!”. Ce notă a primit românul

Englezii au dat verdictul după un nou meci integralist pentru Drăguşin: ”Este primul jucător din acest an care a avut inteligenţa necesară să facă asta!”. Ce notă a primit românul
VIDEO | Alexander Zverev a câştigat la Roma al 6-lea trofeu Masters din carieră VIDEO | Alexander Zverev a câştigat la Roma al 6-lea trofeu Masters din carieră

Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva”

Uncategorized Publicat pe 3 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38106/21579713/1/fcsb-cfr-cluj-superliga-superbet-6-08-2023-4.jpg

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 echipa Farul Constanţa, în etapa a şaptea a play-off-ului Superligii, şi a câştigat titlul de campioană.

Precedentul titlu al bucureştenilor data din 2015. În actualul sezon, cu trei etape înainte de final, FCSB are 49 de puncte, în timp ce Farul, locul doi, are 35.

În viitorul sezon, formaţia bucureşteană va evolua în preliminariile UEFA Champions League. În acest context, roş-albaştri încep pregătirile atât de plan fotbalistic, cât şi pe plan organizaţional.

Liderul Peluzei Nord, Gheorhe Mustaţă a declarat recent că FCSB şi-a găsit stadion pentru duelurile din preliminariile UEFA Champions League. Trupa patronată de Gigi Becali ar urma să joace pe Ghencea toate partidele din cea mai importantă competiţie europeană.

Florin Talpan o alungă pe FCSB din Ghencea: „Sunt de rea credinţă”

Florin Talpan, juristul CSA Steaua Bucureşti, a negat orice posibilitate ca FCSB să dispute meciurile din cupele europene în Ghencea, invocând ca motiv faptul că nu respectă deciziile instanţei de judecată.

„FCSB-ul nu are ce să caute în Ghencea, atât timp cât ei nu respectă hotărârile instanţei de judecată. Au demonstrat din nou că sunt de rea credinţă. Au fost puşi jucătorii, cred, să se pozeze că au câştigat nu ştiu câte titluri, 27, ceva de genul ăsta, în condiţiile în care ei nu au cum să aibă acest număr de titluri”, a spus Florin Talpan, conform Sport.ro.

Ce a declarat Gheorghe Mustaţă

„Ultima etapă nu ştim exact unde jucăm. Înţeleg că nu vor să ne primească în Giuleşti, ci să mute meciul la Mioveni. Oriunde ne duc, noi oricum mergem cu trofeul de campioni după noi. Să vadă şi ei un trofeu real, nu de carton. Nu vreau să cred că mergem la Mioveni, cum nu vreau să cred că este adevărat să nu ne ofere nici 5 la sută din bilete. Am auzit că vor să-şi asume asta.

 

Dacă nu ştim unde jucăm ultima etapă, în schimb am aflat că meciurile din preliminariile Champions League le jucăm în Ghencea, pe stadionul Steaua. Înţeleg că este deja semnat contractul de închiriere. De ce? Pentru că aşa vreau eu”, a spus Mustaţă pe canalul de youtube al lui Gabi Safta, Templul Sportului. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Uncategorized

Ultimele articole Toate articolele