Ultima oră
Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul” Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul”
Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract
Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”

Vladislav Blănuţă a reacţionat după ce l-a salvat pe Mititelu: ”S-au adunat toate”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 20 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21565287/1/vladislav-blanuta.jpg

Dinamo Bucureşti a încheiat la egalitate în deplasare, scor 1-1, cu gruparea FCU Craiova, într-un meci din etapa a 5-a a play-out-ului Superligii.

Milanov a marcat primul gol al partidei cu două minute înainte de pauză, iar Blănuţă a reuşit să restabilească egalitatea în ultimul minut al meciului.

Vladislav Blănuţă, cel care a adus un punct grupării oltenilor, a declarat că echipa şi-a dorit victoria, însă punctul obţinut le oferă speranţa necesară să continue.

De asemenea, jucătorul a vorbit despre schimbările produse de Eugen Trică după ce a venit pe banca tehnică. Blănuţă a subliniat că problemele din vestiar despre care s-a scris sunt doar nişte ”minciuni”.

”Într-un final nu suntem mulţumiţi, ne-am dorit victoria, dar acest punct ne dă speranţe. Mă bucur că am marcat, avem dorinţa de a ne salva. Am avut şi puţin ghinion, n-am avut încredere, s-au adunat toate, a fost greu. În continuare e greu, dar nu ne pierdem speranţele.

(n.r.- ce a schimbat venirea lui Eugen Trică) Cred că am devenit o echipă, am devenit mai uniţi, asta ne lipsea. (n.r.- întrebat despre problemele din vestiar) Au fost nişte mituri, nişte minciuni. Am fost mereu unul pentru altul. Mai sunt 4 meciuri, 4 finale”, a spus Blănuţă.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri