Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul”

Manchester United Publicat pe 7 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/21583053/1/profimedia-0870825510.jpg

Francezul Jean-Claude Blanc va prelua funcţia de preşedinte interimar la Manchester United pentru următoarele săptămâni, a anunţat clubul englez.

Fostul director general adjunct al PSG a fost numit până la 13 iulie, până la sosirea lui Omar Berrada.

"Manchester United a făcut două schimbări în echipa sa de conducere executivă. De comun acord, Patrick Stewart, director executiv interimar, şi Roger Bell, director financiar, au decis să părăsească clubul la finalul sezonului", se arată într-un comunicat al clubului.

Directorul general al Ineos, Jim Ratcliffe, care deţine şi OGC, a cumpărat o participaţie de 25% la Manchester United la sfârşitul anului 2023. De atunci, el se ocupă de operaţiunile sportive ale clubului englez.

Sosirea lui Omar Berrada în vară  a fost una dintre primele mişcări majore ale patronului britanic.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri