Ultima oră
VIDEO | Rapid - FCSB 0-0, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start VIDEO | Rapid - FCSB 0-0, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start
Dumitru Dragomir ştie ce transfer trebuie să facă Becali la FCSB. Surpriză mare: ”Piticul ăsta e cel mai bun!”

Dumitru Dragomir ştie ce transfer trebuie să facă Becali la FCSB. Surpriză mare: ”Piticul ăsta e cel mai bun!”
VIDEO | Emoţie la cote înalte pe Anfield! Jurgen Klopp, ultima reprezentaţie la Liverpool VIDEO | Emoţie la cote înalte pe Anfield! Jurgen Klopp, ultima reprezentaţie la Liverpool
VIDEO | Manchester City nu s-a încurcat în ultima etapă şi e campioană pentru a patra oară la rând VIDEO | Manchester City nu s-a încurcat în ultima etapă şi e campioană pentru a patra oară la rând
Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3” Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3”
A marcat pentru FCSB în Liga Campionilor şi acum a cucerit titlul în fotbalul feminin, din postura de manager A marcat pentru FCSB în Liga Campionilor şi acum a cucerit titlul în fotbalul feminin, din postura de manager

Valentin Mihăilă s-a decis! Unde va juca din sezonul următor. ”Îmi oferă tot ce am nevoie şi ştiu că aici pot progresa”

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 7 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21583397/1/vm.jpg

Parma a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Cremonese, în etapa a 37-a din Serie B. Românul Valentin Mihăilă a înscris golul gazdelor, din pasa lui Dennis Man.

Deja promovată în Serie A, Parma a disputat ultimul meci din acest sezon pe teren propriu. Antrenorul Fabio Pecchia a început partida disputată împotriva lui Cremonese cu cei doi jucători români titulari.

La fel ca Dennis Man, Valentin Mihăilă a anunţat că vrea să joace la Parma şi în sezonul viitor, care se prefigurează plin de provocări contra granzilor din Italia.

”Mă văd aici pe viitor. Parma îmi oferă tot ce am nevoie şi ştiu că aici pot progresa. Ştiu că suporterii ne vom susţine la toate meciurile, cei din conducere şi cei din staff sunt extraordinari, am nişte colegi senzaţionali. Vreau să rămân la Parma.

Toţi jucătorii au avut evoluţii bune în acest an. Încă de la începutul campaniei m-am gândit doar că vreau să merg în Serie A. La început, nu am jucat mult, dar am tras din greu la antrenamente, am avut mentalitatea corectă şi lucrurile s-au legat”, a explicat Mihăilă, pentru cei de la Parma Live.

  • 6 goluri în 31 partide a reuşit internaţionalul român în acest sezon din Serie B.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele