Ultima oră
O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea din activitate O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea din activitate
Nadal, în direct de la 14:00, pe Prima Sport 2! Adversar-surpriză pe zgura de la Roma Nadal, în direct de la 14:00, pe Prima Sport 2! Adversar-surpriză pe zgura de la Roma
Gigi Becali s-a dezlănuţuit şi a făcut praf un antrenor din Superliga: „E cumva de talia mea?” Gigi Becali s-a dezlănuţuit şi a făcut praf un antrenor din Superliga: „E cumva de talia mea?”
Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi
Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%” Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%”
Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină” Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină”

AC Milan pierde returul cu Rennes, dar merge mai departe în Europa League

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 22 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/21501565/1/profimedia-0849549901.jpg

Echipa franceză Rennes a învins joi, pe teren propriu, scor 3-2, gruparea italiană AC Milan, în manşa secundă a play-off-ului din Liga Europa.

Milanezii s-au calificat în optimi cu scorul general de 5-3.

Gazdele au deschis scorul prin golul lui Benjamin Bourigeaud, din minutul 11, iar oaspeţii au egalat în minutul 22, când a înscris Luka Jovic, din pasa lui Theo Hernandez. Bourigeaud i-a readus în avantaj pe francezi cu un penalti transformat în minutul 54, însă Rafael Leao a egalat rapid pentru echipa vizitatoare, în minutul 58.

Rezultatul final a fost stabilit de Bourigeaud, mijlocaşul înscriind din nou din penalti, în minutul 68. A fost doar o victorie de palmares pentru Rennes, care s-a impus cu 3-2, dar în optimile Ligii Europa merge AC Milan, cu 5-3 scor general în cele două manşe.

Şi Benfica Lisabona s-a calificat în optimile de finală, după 0-0 la Toulouse. Lusitanii au avut 2-1 scor cumulat în cele două manşe.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Europa League

Ultimele articole Toate articolele