Ultima oră
”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze ”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze
Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari” Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari”
Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano
Simone Tempestini vrea să bată un nou record la Raliul Argeşului Simone Tempestini vrea să bată un nou record la Raliul Argeşului
Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine” Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine”
Kenyanul Eliud Kipchoge spune că a fost victima hărţuirii online după moartea lui Kelvin Kiptum Kenyanul Eliud Kipchoge spune că a fost victima hărţuirii online după moartea lui Kelvin Kiptum

Conor McGregor a fost arestat pentru că a pus în pericol siguranţa circulaţiei

UFC Publicat de Daian Cutu pe 24 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/20650291/1/mcg.jpg

Starul UFC, Connor McGregor a fost arestat marţi seară, de poliţia irlandeză, pentru că a pus în pericol siguranţa circulaţiei pe drumurile publice prin felul în care a condus, relatează cnn.com.

“Gardai a arestat un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani în legătură cu un incident de şofat periculos în zona Palmerstown, marţi, 22 martie 2022. Bărbatul a fost dus la secţia Lucan, unde a fost pus apoi sub acuzare, A fost eliberat apoi, el urmând să se prezinte la o dată ulterioară în faţa tribunalului din Blanchardstown”, a precizat poliţia într-un comunicat.

Karen Kessler, reprezentantă al starului MMA, a precizat că în momentul în care a fost oprit de poliţie McGregor conducea către sala de sport. “El a trecut testele de droguri şi de alcool care i s-au făcut la secţie”, a adăugat ea.

McGregor nu a mai luptat din iulie 2021, când a suferit o fractură la picior la un meci cu Dustin Poirier. El ar urma să revină în ring în acest an.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UFC

Ultimele articole Toate articolele