Ultima oră
Florentin Petre a ajuns în Liga 3! E aproape de o performanţă importantă Florentin Petre a ajuns în Liga 3! E aproape de o performanţă importantă
Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini” Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini”
VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma
Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia
”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze ”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze
Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari” Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari”

Fred, fost jucător de la Olympique Lyon, a fost victima unui jaf armat la Rio

Olympique Lyon Publicat pe 24 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38300/21397513/1/tw-fred.jpg

Fred, fost atacant al echipei Olympique Lyon, în prezent conducător al clubului brazilian Fluminense, a fost victima unui jaf armat, joi, la Rio, la câteva ore după meciul echipei sale.

Potrivit presei braziliene, fostul atacant în vârstă de 40 de ani a fost victima unui jaf armat joi dimineaţă, în timp ce se deplasa cu maşina prin cartierul Ipanema din Rio de Janeiro.

I-au fost furate maşina şi telefoanele mobile. 

Agresorul (sau agresorii) i-a pus un pistol la tâmplă înainte de a-i fura maşina şi telefoanele mobile. Atacul a avut loc la doar câteva ore după ce Fluminense a învins-o pe Sao Paulo cu 1-0 pe Maracana, în campionatul brazilian.

mail-share icon Email
viewscnt

Olympique Lyon

Ultimele articole Toate articolele