Ultima oră
O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea din activitate O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea din activitate
Nadal, în direct de la 14:00, pe Prima Sport 2! Adversar-surpriză pe zgura de la Roma Nadal, în direct de la 14:00, pe Prima Sport 2! Adversar-surpriză pe zgura de la Roma
Gigi Becali s-a dezlănuţuit şi a făcut praf un antrenor din Superliga: „E cumva de talia mea?” Gigi Becali s-a dezlănuţuit şi a făcut praf un antrenor din Superliga: „E cumva de talia mea?”
Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi
Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%” Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%”
Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină” Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină”

Marius Şumudică a spus lucrurilor pe nume! "Nu poate să joace niciodată la FCSB" | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 21 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21565973/1/sum.jpg

FCSB a remizat cu Rapid, scor 2-2, sâmbătă seară.

După fluierul meciului, Gigi Becali a intrat în direct la Prima Sport şi a dezvăluit numele unui alt jucător pe care şi-l doreşte la FCSB. 

Este vorba de William Baeten, fotbalist la FCU Craiova.

Întrebat de această posibilă achiziţie a latifundiarului din Pipera, Marius Şumudică nu a stat pe gânduri şi a spus că Baeten nu ar putea juca vreodată la FCSB.

”Nu poate să joace niciodată la FCSB. Nu poate! Din punctul meu de vedere… Este un jucător de picior stâng, foarte lent… Ok, are o oarecare calitate, dar e lent, fără capacitate de efort. Şi nu ştiu unde ar putea să joace”, a spus Marius Şumudică, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele