Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor
Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia
A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă
”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga ”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga
Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge
Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală" Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală"

VIDEO | Bodo/Glimt - Sepsi 3-2. Fără echipe româneşti în grupele europene! Covăsnenii au fost aproape de calificare, dar imprudenţa lui Păun a făcut diferenţa

Conference League Publicat pe 31 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/21300009/7/profimedia-0801724799.jpg

Bodo/Glimt a învins joi seara, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia Sepsi OSK, în manşa a doua a play-off-ului din Conference League. Sepsi a devenit astfel ultima echipă din România care părăseşte cupele europene, ratând intrarea în grupele Conference League.

Gazdele au marcat primele în meciul de la Bodø, însă arbitrul a anulat golul lui Amahl Pellegrino, după consultarea VAR.  Tot gazdele au înscris însă, în minutul 23, prin Sørli, iar de această dată VAR-ul a dat gol valabil pentru Bodø/Glimt. După numai cinci minute a marcat şi Amahl Pellegrino, ducând scorul la 2-0 pentru norvegieni.

Sepsi  a reacţionat însă foarte bine şi a redus mai întâi din diferenţă, prin Alimi, în minutul 42, pentru ca în debutul părţii secunde, minutul 46, covăsnenii să egaleze la şutul lui Roland Varga. Cum scorul a rămas egal după 90 de minute, s-a intrat în cele două reprize de prelungiri. Nicolae Păun a comis un henţ în careu, în minutul 99, şi Pellegrino a transformat un minut mai târziu, marcând golul calificării norvegienilor în grupele Conference League.

Sepsi a mai avut un gol al lui Marius Ştefănescu, anulat de VAR în minutul 101, acelaşi Ştefănescu fiind eliminat în minutul 120+1. România rămâne fără echipe în grupele cupelor europene după eliminarea Farului şi a lui Sepsi în această seară.

Cartonaşe galbene:  Gulliksen 61 / J. Rodriguez 28, D. Ciobotariu 58, A. Dumitrescu 60, Safranko 70, N. Păun 81, M. Ştefănescu 103

Cartonaş roşu: Marius Ştefănescu (Spesi OSK) min. 120+1

Bodo/Glimt - Sepsi 3-2 (Sorli S. 24', Pellegrino A. 29', 100' (p) / Alimi I. 42', Varga R. 46')

Echipele de start:

  • Bodo/Glimt: Haikin - Wembangomo, Moe, Bjørtuft, Bjørkan - Saltnes, Berg, Grønbæk - Sørli, Moumbagna, Pellegrino
  • Rezerve: Brøndbo, Lode, Bassi, Espejord, Kondrasen, Brunstad Fet, Sjøvold, Dahl, Gulliksen, Sørensen, Kristiansen
  •  
  • Sepsi OSK: Niczuly - Ciobotariu, M. Bălaşa, Ninaj, Dumitrescu - Păun, Rodriguez - R. Varga, Alimi, Ştefănescu - Safranko
  • Rezerve: Moldovan, Gedo, I. Gheorghe, Damaşcan, Matei, Oroian, Francisco Junior, Oteliţa, Nistor, Kallaku, Aganovic, Rondon

Min. 120+2: Final de meci! Covăsnenii au făcut un meci admirabil, dar imprudenţa lui Păun a făcut diferenţa.

Min. 120+1: Cartonaş roşu văzut de Sepsi! Ştefănescu a fost eliminat, după ce l-a lovit pe portarul gazdelor.

Min. 106: A început a doua repriză de prelungiri!

Min. 101: Decizie controversată împotriva lui Sepsi! Covăsnenii puteau egala la doar un minut după ce Bodo/Glimt a trecut în avantaj, dar reuşita lui Ştefănescu a fost anulată pe motiv de offside.

Min. 100: GOL marcat de Bodo/Glimt! Păun a făcut un henţ clar în propriul careu, iar centralul a dictat penalty fără ezitare. Pellegrini a transformat lovitura de la 11 metri.

Min. 95: Ocazie mare a lui Bodo/Glimt! Pellegrini a şutat la colţul lung, dar Niczuly a parat senzaţional.

Min. 91: A început prima repriză de prelungiri!

Min. 90+3: Se termină cele 90 de minute! Partida merge în prelungiri.

Min. 89: Ocazie imensă pentru Sepsi! Niczuly a degajat repede, iar Ştefănescu a fost foarte aproape să înscrie golul victoriei, dar mingea a fost respinsă de portarul advers.

Min. 46: GOOOL marcat de Sepsi! Nu a trecut nici un minut din a doua parte şi Varga a marcat golul egalizator cu un şut din marginea careului, după ce a fost servit de Alimi.

Min. 46: A început partida!

Min. 45+5: Final de primă repriză!

Min. 42: GOOOL marcat de Sepsi! Dumitrescu a centrat excelent în careu, iar Alimi şi-a readus echipa în meci.

Min. 29: GOOOL marcat de Bodo/ Glimt! Pellegrino a profitat de respingerea lui Niczuly şi face 2-0.

Min. 24: GOOOL marcat de Bodo/Glimt! Pellegrino l-a găsit excelent pe Sorli, iar jucătorul a deschis scorul fără emoţii.

Min. 12: Golul lui Bodo/Glimt a fost anulat! Celor de la Sepsi le-a trecut glonţul pe la ureche, reuşita lui Pellegrino a fost anulată de VAR, după ce Moumbagna a scăpat mingea în afara terenului.

Min. 4: Prima ocazie a partidei îi aparţine lui Bodo/Glimt! Gronbaek a trimis peste poartă lui Niczuly dintr-o lovitură liberă.

Min. 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Echipa Sepsi OSK a încheiat la egalitate joia trecută, pe teren propriu, scor 2-2, meciul disputat în compania echipei norvegiene Bodo/Glimt, în manşa tur a play-off-ului pentru grupele Conference League. Ambele goluri ale lui Sepsi au fost înscrise din penalty.

Echipa norvegiană a condus ostilităţile în prima parte a reprizei întâi, când Gronboek şi Gulliksen l-au pus la încercare pe Niczuly. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 19, prin Faris Moumbagna, care a profitat de o pasă a lui Grobboek. Sepsi a egalat în startul reprizei secunde, în minutul 47, când Marius Ştefănescu a fost faultat în careu, iar Isnik Alimi a transformat lovitura de pedeapsă.

Bodo/Glimt a trecut din nou în avantaj, la şutul din afara careului al căpitanului norvegienilor, Patrick Berg, în minutul 67. Gazdele au mai beneficiat de un penalti scos de Roland Varga şi transformat de Cosmin Matei, în minutul 81. Matei s-a accidentat şi a fost înlocuit imediat după executarea loviturii de la 11 metri. Partida s-a încheiat la egalitate şi calificarea se va decide în Norvegia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri