Ultima oră
O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea din activitate O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea din activitate
Nadal, în direct de la 14:00, pe Prima Sport 2! Adversar-surpriză pe zgura de la Roma Nadal, în direct de la 14:00, pe Prima Sport 2! Adversar-surpriză pe zgura de la Roma
Gigi Becali s-a dezlănuţuit şi a făcut praf un antrenor din Superliga: „E cumva de talia mea?” Gigi Becali s-a dezlănuţuit şi a făcut praf un antrenor din Superliga: „E cumva de talia mea?”
Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi
Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%” Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%”
Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină” Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină”

VIDEO | PSG şi-a revenit când avea cea mai mare nevoie de victorie! A câştigat derbiul cu Olympique Marseille

Ligue 1 Publicat pe 26 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/21030931/1/profimedia-0754991407.jpg

Formaţia Paris Saint-Germain a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa Olympique Marseille, în etapa a 23-a a campionatului Franţei. Confruntarea a fost în direct pe Prima Sport 3 şi PrimaPlay.ro! 

  • Golurile au fost marcate de Mbappe (25, 55) şi Messi (29).

În clasament, PSG este lider, cu 60 de puncte, iar Olympique Marseille este pe doi, cu 52 de puncte.


Informaţii înainte de meci

Partida Marseille - PSG, din runda 25 de Ligue 1, va avea loc duminică, de la ora 21:45 şi va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 3 şi pe PrimaPlay.ro.

Marseille este principala urmăritoare a lui PSG, înaintea duelului se află pe locul doi, la cinci puncte de parizieni. Formaţia lui Igor Tudor vine după a treia victorie consecutivă, pe terenul lui Toulouse, scor 3-2, iar o presupusă victoria i-ar aduce la două puncte de liderul din Ligue 1.

PSG a încheiat etapa trecută seria negativă de trei înfrângeri consecutive şi au câştigat cu 4-3 în faţa lui Lille, graţie golului marcat de Leo Messi din lovitură liberă. Echipa antrenată de Galtier a pierdut ultima dispută în faţa lui Marseille, în Cupa Franţei, scor 2-1.

Echipele probabile:

  • Marseille: Lopez; Bailly, Balerdi, Kolasinac; Clauss, Rongier, Veretout, Tavares; Under, Malinovskyi; Sanchez
  • PSG: Donnarumma; Mukiele, Marquinhos, Ramos, Bernat; Verratti, Danilo, Vitinha; Messi; Mbappe, Ekitike
mail-share icon Email
viewscnt

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele