Ultima oră
Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia
”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze ”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze
Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari” Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari”
Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano
Simone Tempestini vrea să bată un nou record la Raliul Argeşului Simone Tempestini vrea să bată un nou record la Raliul Argeşului
Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine” Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine”

VIDEO | Viitorul Pandurii Târgu Jiu scrie istorie în Cupa României! Flavius Stoican: "O performanţă la care nici nu visam"

Cupa României Publicat de Andrei Ionascu pe 3 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/20039054/1/rps5793.jpg

Viitorul Pandurii Târgu Jiu s-a calificat în semifinalele Cupei României, după victoria din deplasare cu 'U' Cluj, scor 3-1, în direct pe Look Sport. Este cea mai importantă performanţă din istoria clubului, fondat în 1998 şi redenumit în 2019. Antrenorul echipei gorjene, Flavius Stoican, a declarat că următorul obiectiv este calificarea în play-off-ul Ligii a 2-a.

Golan a deschis scorul pentru clujeni în minutul 1. Oaspeţii au controlat repriza a doua şi au egalat în minutul 69, prin Tegle, din penalty.

Echilibrul partidei a fost rupt după eliminarea fundaşului Srdjan Luchin de la 'U' Cluj, în minutul 74, pentru că a lovit un adversar fără minge.

Daniel George Paraschiv, introdus pe teren în minutul 64, a fost eroul echipei din Târgu Jiu, reuşind o 'dublă', în minutele 77 şi 86.

"Voiam să ne luăm revanşa. Am pierdut pe teren propriu o partidă pe care consider că am dominat-o în a doua repriză. Ştiam că putem să punem presiune, iar jucătorii care vin de pe bancă pot să schimbe soarta partidei. Astăzi a făcut-o Paraschiv, bravo lui. E o performanţă la care nici nu visam.

Mă bucur pentru această seară, dar ne aşteaptă o partidă foarte dificilă acasă, cu Reşiţa. Obiectivul nostru este să intrăm în play-off-ul Ligii a 2-a.

Sunt anumite lucruri pe care le-am transmis la pauză şi mă bucur că am jucat mai bine în repriza a doua. Nu sunt mulţumit că am primit gol în primul minut de joc.

Ca antrenor, n-am mai ajuns în semifinalele Cupei, mă bucur pentru realizările de la această echipă. Sper să duc la bun sfârşit şi în campionat. Jucătorii s-au descătuşat, am jucat fotbal şi cred că a fost un meci frumos", a spus Flavius Stoican, la finalul partidei de la Cluj.

mail-share icon Email
viewscnt

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele