Ultima oră
A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA
Fostul jucător de la Dinamo a analizat partida ce îi va decide soarta trupei din „Ştefan cel Mare”: „Rednic a ajutat Dinamo” Fostul jucător de la Dinamo a analizat partida ce îi va decide soarta trupei din „Ştefan cel Mare”: „Rednic a ajutat Dinamo”
Dezvăluiri şocante! Ce le-a transmis arbitrul celor de la Bayern după meciul cu Real Madrid: „E o mare mizerie” Dezvăluiri şocante! Ce le-a transmis arbitrul celor de la Bayern după meciul cu Real Madrid: „E o mare mizerie”
Thomas Tuchel, reacţie vehementă după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Este un dezastru absolut” Thomas Tuchel, reacţie vehementă după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Este un dezastru absolut”
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor
Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia

VIDEO | Wolverhampton - Arsenal 0-2. ”Tunarii” revin pe primul loc în Premier League

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 21 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21565431/1/ars.jpg

Arsenal Londra a învins în deplasare, scor 2-0, gruparea Wolverhampton, în etapa a 34-a din Premier League.

Leandro Trossard a reuşit să înscrie în finalul primei reprize, în minutul 45, din pasa lui Gabriel Jesus. În minutul 90+5 Martin Odegaard a marcat şi el şi a asigurat victoria „tunarilor”.

Arsenal s-a impus cu 2-0 şi, cu această victorie, elevii lui Mikel Arteta fac 74 de puncte şi trec, deocamdată, pe prima poziţie în clasament. Manchester City este pe locul secund, cu un joc mai puţin şi cu 73 de puncte. Wolverhampton ocupă locul 11, cu 43 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele