Ultima oră
Nadal, în direct de la 14:00, pe Prima Sport 2! Adversar-surpriză pe zgura de la Roma Nadal, în direct de la 14:00, pe Prima Sport 2! Adversar-surpriză pe zgura de la Roma
Gigi Becali s-a dezlănuţuit şi a făcut praf un antrenor din Superliga: „E cumva de talia mea?” Gigi Becali s-a dezlănuţuit şi a făcut praf un antrenor din Superliga: „E cumva de talia mea?”
Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi
Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%” Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%”
Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină” Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină”
Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el” Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el”

Fabio Grosso a fost numit oficial antrenor al echipei Olympique Lyon

Olympique Lyon Publicat pe 16 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38300/21317192/1/grosso.jpg

Olympique Lyon a oficializat, sâmbătă, numirea italianului Fabio Grosso în funcţia de antrenor principal al echipei profesioniste începând de luni.

Fabio Grosso a fost primul internaţional italian care a îmbrăcat tricoul echipei Olympique Lyon, cu 78 de meciuri în toate competiţiile între 2007 şi 2009.

Fostul fundaş revine la club şi a semnat un contract până la 30 iunie 2024, cu posibilitatea de prelungire a contractului pentru un sezon suplimentar.

În cariera de antrenor Grosso a mai lucrat la echipa Primavera a lui Juventus Torino, la AS Bari, Hellas Verona, Brescia, FC Sion şi Frosinone.

mail-share icon Email
viewscnt

Olympique Lyon

Ultimele articole Toate articolele